dekui uz informacija. pabandysiu laime,ir paklausiu,gal kas galetu pasidalinti katilo aprisimo schemomis? granulinio dar neteko apristi,kieto kuro paprasta tai be problemu pasidaryciau. esme ta,kad kiek laiko dirbau santechniku,praktiskai nelysdavau i katilines

,ko dabar labai gailiuosi. taigi sioje vietoje turiu prisipazinti esu ne itin stiprus... o duoti kazkam daryti paprasciausiai neleidzia onaras

santechnikas kviecia kita santechnika,kad apristu katila

geda man butu

turedamas schema pasidaryciau be vargo. ziurinejau daug internete,pagrinde dvi tos pacios su trieigiu pamaisymu,ir ketureigiu. taciau esu prisiskaites visokiu nuomoniu,siaip pats is principo zinau,kad ketureigis yra truputi geriau,taciau teko skaityt katilu gamintoju rekomendaciju deti trieigi. pavara aisku bus. dali aprisimo turiu,nes pradzioje galvojau statytis ne granulini,tai turiu trieigi suvedimo voztuva,issipletimo inda 18 litru,yra vadinama varlyte,kuri dedasi ant vamzdzio ir pagal nustatyta temperatura paleidzia siurbli,sis daiktas itariu atkrenta su granuliniu,nes manau katilo valdiklis turi turet sia funkcija. taigi buciau labai dekingas uz konkrecia schema,dar geriau kelias,ar foto.